Mobil Térképezési Rendszer

Geodézia Kelet Zrt. > Mobil Térképezési Rendszer

MOBIL TÉRKÉPEZÉSI RENDSZER

 

A mobil térképezési rendszerek eljövetele előtt a közútfelmérés nehézkes és költséges feladat volt, hiszen a felmérni kívánt területet le kellett zárni, illetve az időjárásnak is megfelelőnek kellett lennie, hogy a földmérési csapatok felvonulhassanak.

A mobil térképezés valóban forradalmi előrelépés a közútfelmérés terén. Az eredeti munkaidő századrészére csökkentette le a terepi munka idejét és nem igényel több csapattal való felvonulást sem. A felmérés akár 80 km/h-ás sebességgel is végrehajtható a forgalom megzavarása nélkül.

 

KÖZÚTI FELMÉRÉS A FORGALOM

KORLÁTOZÁSA NÉLKÜL

 

A gyűjtött adatok nem csak a statikus földmérés pontosságával rendelkeznek, hanem egyben azzal, hogy minden releváns topográfiai objektum felmérésre kerül, kizárva ezzel a felesleges újra-felmérések szükségességét. Szolgáltatásaink segítenek önnek a költség megtakarításban a projekt minden folyamatában, hiszen minden fontos és pontos információval rendelkezni fog a megfelelő időben, hibák nélkül, ezzel drasztikusan lecsökkentve az újbóli információ-igénylés szükségességét. A pontos és precíz információkra építve projektje – amennyire csak lehetséges – gördülékenyen valósulhat meg.

Továbbá, szolgáltatásaink ellátják minden olyan információval, mely specifikus problémák megoldásához lehet szükséges, mint például a kátyú vagy nyomvonal felmérés vagy akár az autópályatörzskönyv készítés. Mindez a forgalom megzavarása nélkül, az autópálya közlekedési sebességével történik meg.

Geodézia Kelet Zrt.

Székhely:

H-4025 Debrecen. Hunyadi utca 2-4. I em.

Központi ügyintézés helye, postacím:

6300 Kalocsa, Szent István Király u. 30.

Mobil: +36-20-957-9130

 

Adószám: 26090812-2-09

Cégjegyzékszám: 09-10-000571

www.geodeziakeletzrt.hu

e-mail: titkarsag@geodeziakeletzrt.hu