Felszíni szkennelés

Geodézia Kelet Zrt. > Felszíni szkennelés

FELSZÍNI SZKENNELÉS

 

Mottónkra, miszerint behozzuk irodájába a valódi világot, legjobb példa a lézerszkennelési szolgáltatásunk. A legfőbb trend ügyfeleink iparágában az a 3D irányába való elmozdulás, amely esszenciális szolgáltatássá teszi a 3D lézerszkennelést, könnyű belátni, miért.

A lézerszkennelés kiemelkedő pontosságú megvalósulási felmérési eredményeket nyújt, mely érthető okokból fontos szolgáltatás az építőipar számára. Az átalakítások során a pontos információ elengedhetetlen a minőségi tervek készítéséhez. Természetesen ebből következik, hogy ha a tervezési rajzok a lehető legjobb minőségűek, akkor az átalakítási folyamatok maguk is a lehető leggördülékenyebben zajlanak, csökkentve ezzel a költségeket.

 

A PRECÍZ LÉZERSZKENNELÉS KÖLTSÉGET TAKARÍT MEG EGY PROJEKT MINDEN FÁZISÁBAN

 

Más szemszögből nézve, szolgáltatásunk legjelentősebb része a rendkívül pontos információ a környezetről, melyet menedzselnie kell. Minden fentiekben említett folyamatban: tervezés, építkezés, nyomon követés sikere az adatok pontosságán alapszik. Tehát az információ menedzsment szempontjából szolgáltatásainkkal költségeket takaríthat meg, illetve tehermentesítheti magát a projekt teljes időtartama alatt, nemcsak egy specifikus esetben.

Geodézia Kelet Zrt.

Székhely:

H-4025 Debrecen. Hunyadi utca 2-4. I em.

Központi ügyintézés helye, postacím:

6300 Kalocsa, Szent István Király u. 30.

Mobil: +36-20-957-9130

 

Adószám: 26090812-2-09

Cégjegyzékszám: 09-10-000571

www.geodeziakeletzrt.hu

e-mail: titkarsag@geodeziakeletzrt.hu