LIDAR

Geodézia Kelet Zrt. > LIDAR

LIDAR

 

Lidar, más szóval a fényérzékelés és távmérés technológiája hatékony megoldást biztosít a nagy területek felmérésben. A kifejezést jellemzően a repülőgépekkel alkalmazott pulzáló lézerekkel asszociáljuk, de valójában minden lézerszkennelés Lidar-nak minősül.

A nagy területek gyors feltérképezése rengeteg felhasználási lehetőséget biztosít olyan szituációban, ahol precíz területi információkra van szükség.

A Lidarról bebizonyosodott, hogy nagyon hatékony megoldás, mert kifejezetten precíz 3D térképek készíthetők vele, melyek lehetővé teszik például, hogy nagyon jó részletességű térképeket biztosítsunk a biztonsági szakemberek számára. Mikor menekülési útvonalak tervezése, látószögek felmérése vagy a tömeg irányítása a cél, a precíz elemzési lehetőségek arra vonatkozóan, hogy hol vannak kijáratok és bejáratok vagy azok mekkora méretűek, a siker és kudarc közötti különbséget jelenthetik.

A KATASZTRÓFA ELHÁRÍTÁSTÓL A KATONAI TÉRKÉPEZÉSIG

A nagy területek menedzselése részletes térképeket igényel és a Lidar az egyik legjobb megoldás erre. Szolgáltatásaink és szakértelmünk a Lidar használatában és más felmérési technológiákban szerepet játszott abban is, hogy hivatalos NATO partnerekké váljunk.

Geodézia Kelet Zrt.

Székhely:

H-4025 Debrecen. Hunyadi utca 2-4. I em.

Központi ügyintézés helye, postacím:

6300 Kalocsa, Szent István Király u. 30.

Mobil: +36-20-957-9130

 

Adószám: 26090812-2-09

Cégjegyzékszám: 09-10-000571

www.geodeziakeletzrt.hu

e-mail: titkarsag@geodeziakeletzrt.hu